2014. július 2., szerda

David Beckham ősszel újra a H&M-el dolgozik




Idén ősszel David Beckham új stílusokat és friss trendeket mutat be a H&M David Beckham Bodywear sorozatának új kollekciójával, melynek középpontjában ismét a kényelem és a funkcionalitás áll. A kollekció augusztus 21-től lesz elérhető minden férfi részleggel rendelkező H&M üzletben, illetve online.

„A Bodywear sorozatom új darabjai valódi energiát sugároznak. Őszintén élvezem a kreatív folyamatokat a H&M-mel, ez alkalommal nagyon tetszett a színekkel és anyagokkal történő játszadozás. Remélem, az emberek is legalább annyira fogják szeretni, mint én.” – mondja David Beckham.

Idén ősszel újdonság lesz a kockás pamut pizsamanadrág a kék egy friss árnyalatában. A további új stílusok között szerepelnek majd a különböző színkombinációkban megtalálható Henley felsők és jégeralsók, melyek tökéletes kontrasztot adnak a pamuttal kevert gyapjúval, csak úgy, mint a vastag kötésű pamut zoknival és pamut sapkával.

Az egymástól eltérő színek párosítása és a csíkok a kollekció jellemzői, főleg a kereknyakú pulóveren, ahol a függőleges csíkok kontrasztosak a szürke ujjal. A függőleges csíkoknak ez a fajta szabása szintén megtalálható lesz a pizsama felsőkön, ezek nadrágjain, illetve sortjain.

A kobaltkék a kulcs-árnyalat ebben a szezonban, kiegészítve a szürke és a fekete klasszikus árnyalataival, amelyek az egész kollekciót meghatározzák úgy, mint a vízszintes csíkozású Henley felső kék színben, illetve a szürke és a fekete árnyalataiban.

A H&M David Beckham Bodywear kollekció azonnali nemzetközi sikerre tett szert 2012 februári bemutatása óta. A kollekció középpontjában olyan darabok állnak, melyek a funkcionalitás mellett a stílust is előtérbe helyezik. A kollekció minden szezonban újabb stílusokkal bővül, ezzel téve a David Beckham Bodywear kollekciót a férfiak által közkedvelt márkává világszerte.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése