2014. február 27., csütörtök

2014. őszén a H&M Studio a közönyös eleganciát hozza Párizsba


Tegnap este tartotta a párizsi divathét keretein belül  a 2014. őszi divatbemutatóját a H&M Studio – ez az új neve a H&M szezonális kollekciójának. A Grand Palais-ben, 600 vendég (például Miranda Kerr, Jessica Alba és Solange Knowles) előtt tartott bemutató XXI. századi közönyös eleganciájú, nőies és férfias stílusokat keverő termékeit olyan modellek viselték, mint Andrea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart és Saskia. A kollekció szeptember 4-től világszerte elérhető lesz körülbelül 250 üzletben, és online.




A kollekció hangulatát a nőies és férfias stílusjegyek keverése adta meg, belebújós ruhákkal, férfizakók alatt viselt redőzött felsőkkel, motoros és pilótadzsekikkel. A termékekhez selyemkreppet, selyemszatént, finom kasmírt és bársonyt használtak. A műszőrme termékeknek ékköves, és kőhímzéses részletek adtak hangsúlyt.
A bemutató idejére a Grand Palais egy absztrakt városi helyszínné alakult át, grafikus építészeti vonalakkal és a teret részekre osztó hirdetőtáblákkal. A terem központi részén egy színpad volt, amelyen a feltörekvő francia sztár HollySiz adott élő koncertet a bemutató alatt.
Ezalatt a hm.com globális közönségének a TV-s divatszakértő, Mademoiselle Agnès közreműködésével biztosítottak exkluzív betekintést az eseményre. A közvetítés megkezdése előtt Mademoiselle Agnès élőben beszélgetett a celebekkel és VIP vendégekkel, majd a kamerákkal a színpad mögé is bekukkantott, így első kézből kapott élményt nyújtott a közönség számára.
A H&M Studio a H&M kulcsfontosságú, szezonális divatkollekciójának lesz az új neve. A kollekcióhoz kijelölt tervezői csapat minden szezonban egy limitált, a legdögösebb és feltűnő darabokat tartalmazó H&M Studio kollekciót fog létrehozni.
– Imádom az őszi H&M Studio nőies és férfias darabjainak keveredését különösen, amikor zakókkal vagy motoros dzsekikkel viselik. Ez a párizsi életérzésnek a H&M világgal való megosztásáról szól– mondta Ann-Sofie Johansson, a New Development részleg vezető tervezője.



„Annyira jó itt lenni Párizsban, és látni a H&M Studio limitált kiadású kollekcióját. A H&M egy fantasztikus márka – megfizethető, hordható, és divatmutató”, mondta Miranda Kerr.

„Imádom a H&M-et – annyira izgatott vagyok, hogy itt lehetek. Szeretek úgy öltözködni, hogy különböző dolgokat keverek, a H&M-ben pedig mindig találok valami újat, amikor ott vásárolok”, nyilatkozta Jessica Alba.


  forrás: H&M sajtóinformáció

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése