2013. szeptember 11., szerda

A nagy LA ROCHE-POSALY Teszt

Hallottál már a LA ROCHE-POSALY termékekről? Én őszintén...Nem. Ez egy olyan termékcsalád akik igazán odafigyelnek a bőrödre. Főleg száraz,érzékeny,problémás bőrűeknek ajánlott,de természetesen normál és zsíros bőrű hölgyek is megtalálják a megfelelő terméket. Jelmondatuk:" Vegye komolyan bőrét. LA ROCHE-POSAY. Több mint 25000 bőrgyógyász ajánlásával. Az érzékeny bőr szakértője. " Talán azért is kerülte el a figyelmemet, mert dm és Rossman polcokon nem emlékszem ,hogy láttam volna, inkább gyógyszertárakban kapható. Szerencsére most kipróbálhatok több termékét is a családból.A termékek alapja a termálvíz,ami minden szennyeződéstől mentes. Legegyedibb tulajdonsága a rendkívül magas szelén-tartalom.

A csomagocska Hétfőn érkezett,de csak tegnap volt időm felbontani. :)



  1. LA ROCHE-POSAY Termálvíz spray

Bőrnyugtató, bőrpuhító termálvíz. Nyugtatja a külső tényezők által irritált bőrt (napsugárzás, bőrgyógyászati kezelések stb.) és segít megelőzni a bőr öregedését. TERMÉSZETES ANTI-OXIDÁNS. A mikro-cseppek azonnal beszívódnak a bőrbe az intenzív és azonnal bőrnyugtatást elősegítve. Az ásványok és nyomelemek, mint például a szelén, különleges kombinációja biztosítja a La Roche-Posay termálvíz tudományosan bizonyított bőrnyugtató, bőrpuhító és anti-oxidáns tulajdonságait. Szigorú formula követelmények a maximális kíméletesség érdekében. Csecsemőknek, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.



Nagy Termálvíz teszt később.

  1. LA ROCHE-POSAY Fiziológiás micellás arctisztító

LA ROCHE-POSAY Fiziológiás micellás arctisztító. Kíméletes sminklemosó érzékeny bőrre. Bőrtípus / Probléma: Érzékeny bőr. Előnye: Tökéletes sminklemosó érzékeny bőrre (arc, szemkörnyék és ajkak), fenntartva a bőr fiziológiás egyensúlyát. A fiziológiás micellás arctiszító kíméletesen eltávolítja a sminket az érzékeny bőrről. Nem komedogén. A fiziológiás formula összetevői: tisztító hatóanyagok az optimális kíméletesség érdekében, erős smink eltávolító tulajdonság, La Roche-Posay termálvíz, fiziológiás pH, szappanmentes, alkoholmentes, színezékmentes, paraben-mentes.


Micellás arctisztító teszt később.

  1. LA ROCHE-POSAY Hydreane Legere hidratáló krém érzékeny, normál-kombinált bőrre
Paraben-mentes hidratáló krém érzékeny bőrre. Hidratál és csökkenti a bőr érzékenységét. Bőrtípus / Probléma: Normál vagy kombinált érzékeny bőrre. Előnye: A bőr hidratált lesz, visszanyeri rugalmasságát és komfortérzetét. A La Roche-Posay termálvíz a vízmegkötők új generációjával, a Hidrolipidekkel együtt szerepel egy formulában.



Nagyon gyorsan beszívja a bőr és puha mint a babapopó :)

  1. LA ROCHE-POSAY Lipikar testápoló tej

Lipidpótló testápoló tej bőrszárazság ellen, paraben-mentes Lipideket biztosít a száraz bőrnek. Azonnal felszívódik, és megerősíti a bőr védekező képességét a külső agresszorokkal szemben.



Télre mindenképpen beszerezni a csípős mínuszok ellen!

  1. LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5 nyugtató, regeneráló balzsam

LA ROCHE-POSAY Cicaplast B5 nyugtató, regeneráló balzsam. Bőrtípus / Probléma: Felnőttek, gyermekek és csecsemők bőrirritációja esetén (berepedezés, érdes foltok…). Égő bőrérzet felnőtteknél. Használható testre, arcra és ajakra. Optimális tolerancia, érzékeny bőrre is. Paraben-mentes. Illatanyagmentes. Lanolin-mentes. Nem hagy fehér, krémes foltot.



Jelenleg tesztelés alatt áll nálam. Az eredményről később.

  1. LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme arcra

LA ROCHE-POSAY Anthelios XL SPF 50+ Fluide Extreme nagyon magas védelem arcra. Ultra UVA (PPD 38). Illatanyag-mentes. Paraben-mentes. Csökkentett kémiai fényszűrő-tartalommal. Nem komedogén. Vízálló. Bőrtípus / Probléma: Napérzékeny bőrre, napallergiára. Extrém intenzitású napsugárzás esetére. "Terhességi maszk" megelőzésre. Gyógyszerek által kiváltott fényérzékenység esetére. Előnye: A bőr védett az UV sugarak által okozott leégéstől, bőr-reakcióktól és a sejtkárosodástól. Nagyon magas és széles spektrumú UVA/UVB védelem. Optimális, megerősített SPF 50+ védelem (az EU ajánlásnál szigorúbb feltételeknek megfelelő) az UVA sugarakkal szemben, köszönhetően az új szűrőrendszernek, ami Mexoryl®SX és XL fényszűrőt, valamint természetes sejtvédő Senna Alata kivonatot tartalmaz. Egy új, ultra-biztonságos bőrgyógyászatilag tesztelt formula: illatanyagmentes, paraben-mentes, minimális kémiai szűrő-tartalom, nem komedogén. - Fluid textúra, nem ragad, alig észlelhető textúra. Normál és/vagy kombinált bőrre. -Vízálló.



Ez kár ,hogy nem jutott el hozzám hamarabb :)

  1. LA ROCHE-POSAY Hydreane BB bőrtökéletesítő krém rózsaszín árnyalat

Az első BB krém La Roche-Posay termálvízzel, érzékeny bőrre kifejlesztve. Egységesítő hidratáló bőrápoló érzékeny bőrre.Egységesít. Ragyogást ad. SPF 20 fényvédő faktoros védelem. Bőrtípus / Probléma: Érzékeny bőr – minden bőrtípusra. Egy lépésben hidratálja, nyugtatja és védi a bőrt. A BB ásványi pigmentek beleolvadnak a bőrbe az azonnali egységes, egyenletes és ragyogó arcszín hatásért. Lágy és nem zsíros textúrája puhítja és megnyugtatja a bőrt. Bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt. Parabenmentes. Nem komedogén. Hipoallergén. Nikkel-tesztelt.* 2 árnyalatban kapható. (*Úgy alakították ki, hogy a legminimálisabb mennyiségű nikkelt tartalmazza.)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése